Επιλογές πληρωμής

Μεταφορά ποσού της επιλογής σας; πχ για εξόφληση υπολοίπου, πληρωμή έναντι ή προκαταβολή.

Μεταφορά χρημάτων

Καθαρή αξία χωρίς ΦΠΑ: Για να αλλάξετε ποσό πατήστε

Αγορά προγράμματος Υποστήριξης

Επιλέξτε από τα δυο προγράμματα παρακάτω. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Συμφωνητικό


Πατήστε εδώ για τις παροχές τους

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.

      

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος automa.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Ασφάλεια Πλοήγησης

Η πλοήγηση στο automa.gr γίνεται εξ ολοκλήρου κάτω από το πρωτόκολλο https που διασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων από και προς την ιστοσελίδα. Η κρυπτογράφηση είναι πιστοποιημένη απο τον διεθνή οργανισμό Let's Encrypt. Μπορείτε να διαπιστώσετε το ασφαλές της σύνδεσης από το πράσινο «λουκέτο» στην μπάρα διευθύνσεων του φυλλομετρητή (web browser) σας.

Ασφάλεια Πληρωμών

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές που γίνονται στο automa.gr είναι απολύτως ασφαλείς. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας. Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε στο 100% ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής, με χρήση όλων των τελευταίων τεχνολογιών και πρωτοκόλλων ασφαλείας, με κρυπτογράφηση 128-bit.

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη /μέλος στο automa.gr είναι εμπιστευτικές και το automa.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Όπως προανεφέρθηκε, κανένα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στα συστήματά μας και ως εκ τούτου, κανένας υπάλληλος ή διαχειριστής δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας (ιστορικό παραγγελιών, όνομα, διεύθυνση κτλ) και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Στην περίπτωση που το automa.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


Άς μιλήσουμε για την δική σας επιχείρηση.

Καλέστε μας

Καλέστε μας